Kære alle

Vi havde i sidste uge et møde med Marius Møller og Jens Breinholt ang. vores udestående punkter. Det var et fint møde, hvor vi fik afklaret vores udeståender.

Marius’ udmelding var, at han ønskede, at vi skulle være tilfredse kunder. Det er jo et godt udgangspunkt, men vi nåede ikke helt i mål på enighed. Vi fik dog defineret uafklarede punkter og sat ansvarlig på. Overordnet tog Marius en del ansvar for de udestående punkter, men vi er som skrevet stadig ikke enige og bakser med mødereferatet. Jeg har vedhæftet det, der er nuværende status fra PD, men vi har gjort indsigelse, blandt andet skal der i hele p-kælderen males vægge.

Jeg har fået en del kommentarer og bemærkninger, både på mail og under samtaler fra beboere ang. AIR BNB-udlejning, vedrørende mit indlæg på Facebook om specielt opgang F, 4. tv. Nogle føler sig utrygge ved den hotellignende udlejning og har også bemærket, at det sker fra andre lejligheder.

Flere har hjulpet ikke dansk talende gæster, der stod og rykkede i hoveddøren, med at instruere i, hvor nøglehullet sidder på ventilationsindtaget så man kan udnytte de automatiske døre. Det kan måske forklare nogle af de døre, der går i stykker ved fejlanvendelse.

Man kan ikke stoppe en ejer fra at udleje sin bolig, og det er heller ikke bestyrelsens hensigt. Men vi kan sikre, at vi ved, hvem den udlejes til og hvor længe, og vi kan sikre, at udlejer har lavet en skriftlig beskrivelse af adgangsforhold til boligen og anvendelse af fællesfaciliteter. Det burde give mere tryghed og også mulighed for at finde dem, der eventuelt ikke behandler vores bygning på en passende måde. Dette vil vi foreslå på næste generalforsamling.

Vi skal alle stadig huske at sortere rigtigt i miljøstationen. Vores vicevært bruger en del tid på at rydde op, specielt mandag formiddag. 

Der bliver senest primo næste uge monteret en mekanisme på 9 døre i kælderen, så de kan stå åbne, medens cykler tages ud eller ind af de nyligt malede cykelparkeringspladser i visse depotrum. Man kan åbne døren helt, den låser, og når man er kommet ud med cyklen, skal man bare løsne den. Dette burde forhindre for mange skrammer på dørene. De af jer, der har cykler stående ude i P-kælderen og sjældent bruger dem, bedes sætte dem på disse pladser. Barnevognsrummet under B får også skiftet lås, så man kan komme ind med almindelig nøgle. Også her får begge døre denne mekanisme installeret i pumpen, så venligst pas på dørene. Barnevognsrummet er halvt til barnevogne, halvt til cykler. Dette er KUN til barnevogne, der bruges, ikke til opbevaring.

Vi har lige fået besked om, at Jens Breinholt ikke mere er vores kontakt hos PD. Det er en Thomas Jacobsen, som vi ikke kender endnu.

Hanne har udarbejdet en beskrivelse af tilmelding til el-bil. Den er lagt her på hjemmesiden under “ejendommen”, “tilmelding til el-bil”.

Mvh.

Steen Bindslev på vegne af bestyrelsen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.